Πολιτική Επιστροφών 


Ελπίζουμε να είστε ευχαριστημένοι με όλα όσα έχετε αγοράσει από εμάς, αλλά εάν είστε δυσαρεστημένοι με τα προϊόντα μας για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να τα επιστρέψετε σε εμάς σύμφωνα με αυτή την Πολιτική Επιστροφών:

Οι πελάτες μας έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν την παραγγελία τους εντός 14 ημερών (εξαιρούνται τα είδη που έχουν σφραγιστεί για λόγους υγιεινής εάν έχει σπάσει η σφραγίδα). Παρόλο που πρόκειται για 'Ακύρωση' παραγγελίας, θα λάβετε την παραγγελία σας και στη συνέχεια θα πρέπει να την επιστρέψετε. 


 Επιστροφές προϊόντων και επιστροφές χρημάτων

Οι αιτήσεις επιστροφής πρέπει να κατατεθούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Δεν θα σας επιστραφεί καμία επιστροφή χρημάτων εάν το ζητήσετε μετά τη λήξη της προθεσμίας των 14 ημερών. Τα προϊόντα είναι υπό την ευθύνη σας μέχρι να φτάσουν πίσω στο κατάστημά μας. Θα είστε επίσης υπεύθυνοι για το κόστος επιστροφής των προϊόντων σε εμάς ταχυδρομικώς. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια ταχυδρομική υπηρεσία που σας ασφαλίζει για την αξία των προϊόντων που επιστρέφετε, και θα πρέπει να διατηρείτε αποδείξεις για τα ταχυδρομικά τέλη. Μόλις λάβουμε τα επιστραφέντα προϊόντα, θα επιστρέψουμε την πλήρη τιμή που πληρώσατε για τα προϊόντα (τα έξοδα αποστολής δεν περιλαμβάνονται), χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιήσατε για να πληρώσετε για αυτά.

Για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Επικοινωνήστε μαζί μας στο auroranaturalproducts@gmail.com ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας μας, για να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να επιστρέψετε την παραγγελία σας και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.
 2. Παρακαλείστε να συμπεριλάβετε την αρχική συσκευασία με την επιστροφή σας.
 3. Βεβαιωθείτε ότι οι επιστροφές σας είναι ασφαλώς συσκευασμένες ώστε να μην καταστραφούν κατά τη μεταφορά. Έχουν μεγάλο ταξίδι να κάνουν.
 4. Στείλτε τις επιστροφές σας με συστημένο ταχυδρομείο ή με courier στη διεύθυνση: ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΩΝ 55, τκ 54454, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
 5. Θυμηθείτε να πάρετε απόδειξη αποστολής.
 6. Επικοινωνήστε μαζί μας ξανά για να μας ενημερώσετε ότι έχετε στείλει το πακέτο και να υποδείξετε την απόδειξη αποστολής.
 7. Θα επεξεργαστούμε τις επιστροφές εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας. Αφού το κάνουμε αυτό, θα εξουσιοδοτήσουμε τον πάροχο πληρωμών σας να αποδεσμεύσει τα χρήματα πίσω στο λογαριασμό σας.
 8. Το πόσο καιρό κάνει ο πάροχός σας πληρωμών για να απελευθερώσει τα χρήματα θα εξαρτηθεί από τους δικούς του όρους και προϋποθέσεις. Ωστόσο, παρακαλούμε επιτρέψτε τουλάχιστον 10 εργάσιμες ημέρες για να λάβετε την επιστροφή χρημάτων.
   

Εξαιρέσεις επιστροφής χρημάτων:

Για λόγους υγιεινής δεν μπορούμε να προσφέρουμε επιστροφές χρημάτων για μεταχειρισμένα προϊόντα ή εάν έχουν αφαιρεθεί από την αρχική συσκευασία σπάζοντας το σφράγισμά τους. Αυτό δεν επηρεάζει τα εκ του νόμου δικαιώματα σας.

 • Τα εξατομικευμένα (κατά παραγγελία) προϊόντα δεν μπορούν να επιστραφούν και να λάβετε χρήματα πίσω. Η διαδικασία δημιουργίας τους επιβεβαιώνεται από εσάς μέσω ηλεκτρονικής μας συνομιλίας με λεπτομερείς προεπισκοπήσεις ενός δείγματος ή με την αποστολή δειγμάτων σε εσάς. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εάν το εξατομικευμένο προϊόν δεν είναι όπως συμφωνήθηκε.
 • Τα είδη σε έκπτωση μπορούν να επιστραφούν ταχυδρομικά εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, με αποζημίωση για το ποσό που καταβλήθηκε κατά την αγορά τους.

 Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Δουλεύουμε σκληρά για να βεβαιωθούμε ότι όλα τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας, και θα λυπηθούμε πραγματικά αν υπάρχει σφάλμα σε κάτι που έχετε αγοράσει από εμάς. Φροντίζουμε επίσης ώστε η συσκευασία όλων των προϊόντων να τα προστατεύει κατά τον ασφαλέστερο τρόπο κατά τη μεταφορά. Εάν, ωστόσο, διαπιστώσετε κάποια ζημιά στα προϊόντα που μόλις παραλάβατε, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής, απευθείας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση auroranaturalproducts@gmail.com ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίαςμας, ή καλέστε μας στο +30 6980958292, και θα πάρουμε πίσω το ελαττωματικό προϊόν και θα στείλουμε ένα νέο. Τα πρόσθετα έξοδα μεταφοράς θα επιβαρύνουν εμάς. Τα ελαττωματικά προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική συσκευασία προκειμένου να αντικατασταθούν.

Λάθος προϊόντα

Σε περίπτωση παραλαβής προϊόντων διαφορετικών από αυτά που περιλαμβάνονται στην παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα αναλάβουμε την επιστροφή των εσφαλμένων προϊόντων και θα στείλουμε εκ νέου τα σωστά, φέροντας όλα τα έξοδα.